Onlineheaderswvt57
Meer communicatieadvies nodig?
Ook dan helpen we je graag verder

Full-service wervingsadvies?

Een sterke, wervende vacaturetekst is alvast een goed begin. Maar misschien wil je de vacature wat breder onder de aandacht van potentiële kandidaten brengen. Dan kun je kiezen voor full-service wervingsadvies of job marketing. Hierbij adviseren we je welke websites (zowel jobboards als contentsites) en social media de meeste kansen op succesvolle werving bieden binnen jouw doelgroep. Waarbij we vacatureplaatsingen kunnen combineren met banners, Google Adwords of Display, sponsored content, enzovoorts. En in sommige gevallen zullen we je zeker ook adviseren om bijvoorbeeld (regionale) dagbladen of huis-aan-huisbladen in te schakelen, omdat deze voor jouw doelgroep een belangrijke bijdrage kunnen leveren.

Beeldend werven

Om je vacature extra stopkracht te geven, kunnen we ook werken met foto’s of video, waardoor kandidaten de vacature en jouw organisatie nog beter leren kennen. Deze kun je toevoegen aan je eigen (werkenbij-) website, bij steeds meer standaard jobboards en de verschillende social mediakanalen. Als je meerdere gelijksoortige of steeds terugkerende vacatures hebt, kan het nuttig zijn een niet te ingewikkelde specifieke campagnesite op te zetten. Neem contact met ons op, dan geven we je graag breed advies voor succesvolle wervingscampagnes.

Wervendevacatureteksten.nl is een label van No925, communicatiebureau gespecialiseerd in employer branding en arbeidsmarktcommunicatie. Dus we kunnen je ook prima van dienst zijn bij onder meer het ontwikkelen van een onderscheidend werkgeversmerk, een ‘werken bij’-site, campus recruitment-activiteiten, enzovoor