Onlineheaderswvt57

Verstand van zaken

Als je wervende vacatureteksten wilt laten schrijven, wil je natuurlijk weten hoe wij werken en wat het kost. We leggen het je graag uit. Onze gespecialiseerde copywriters (Nederlandse en Engelse ‘native speakers’) zijn zeer ervaren in het schrijven van vacatureteksten voor allerlei doelgroepen. Hierdoor zijn we in staat om – na een telefoontje met de recruiter, HR medewerker of liefst de hiring manager – de crux uit de functie naar boven te halen. Deze aanpak is belangrijk, omdat we dan de context van de functie kunnen schetsen, zodat de kandidaat helder krijgt wat de vacature inhoudt. Zo’n interview voorafgaand aan het schrijven van de tekst is sterk kwaliteitsverhogend en komt bovendien de snelheid van het proces ten goede: de teksten zijn vaak in één keer (bijna) perfect. Tijdswinst voor iedereen. Overigens, een correctieronde is standaard inbegrepen.

Hoe werkt doelgroepgericht werven?

We concentreren ons op de bijzonderheden die het werk, de afdeling en de werkgever interessant maken. Zaken die iedereen zelf kan bedenken, slaan we over. We presenteren overtuigende redenen om te solliciteren. Om te zorgen dat we de doelgroepen aanspreken op hun specifieke behoeften, maken we gebruik van uitgebreide doelgroepinformatie. Dit geeft ons informatie over wat potentiële kandidaten belangrijk vinden bij het zoeken naar een nieuwe baan. Zo kunnen we optimaal de ‘pull-factoren’ inzetten die ze over de streep trekken om daadwerkelijk te solliciteren. En natuurlijk geven we een realistische indicatie van het salaris (niet moeilijk over doen, dit vinden mensen belangrijk!) en benoemen we ook andere belangrijke benefits.

Aanpak wervende vacaturetekst

  • inlezen in de globale functieomschrijving
  • telefonische intake
  • doelgroeponderzoek
  • wervende vacaturetekst schrijven

Planning en kosten

Gewoonlijk kun je binnen drie werkdagen (72 uur) een voorstel verwachten. Sneller kan vaak in overleg. Voor een originele wervingstekst inclusief telefonische intake betaal je een standaardprijs van €490,- ex BTW. Dit is inclusief een korte tekst voor gebruik op social media en max. twee feedbackrondes. Wil je meerdere teksten laten schrijven? Vraag dan naar onze strippenkaart. Voor andere opties, zoals het redigeren van een bestaande vacaturetekst, hebben we speciale tarieven. Neem daarover even contact met ons op.